5. Festival športa je za nami!
Oglej si galerijo
Šport je zabava. Zabavaj se z nami!
Se vaš otrok odloča za trening športa?
Oglej si katalog ponudnikov
Visit Kranj
MOK
Fundacija za šport
ZTK Kranj
OKS
Zavod za šport Kranj
Radio Kranj
Gorenjski Glas
Avto Lovše
Adriatic Slovenica
Šport je zabava, zabavaj se z nami!

Šport je zabava, zabavaj se z nami!

September je čas odločitev.

 

Naši otroci se takrat pogosto odločajo, kakšne dejavnosti bodo obiskovali v prihajajočem letu.

 

Kot zagovorniki športnega udejstvovanja se zato čutimo odgovorne, da vam to odločitev olajšamo.

 

Vendar pa se zavedamo, da to marsikdaj ni tako enostavno, saj je športnih klubov in društev v Kranju zares veliko!

 

Prav zato bomo tudi letos organizirali Festival športa Kranj, kjer si boste lahko ogledali pestro predstavitev kranjskih športnih programov in objektov ter raznolikih športnih možnostih, ki jih ponuja mesto.

 

 

V tednu od 9. 9. do 14. 9. 2019 bodo potekala različna PREDAVANJA, namenjena trenerjem, športnikom in športnim delavcem. Namenjena so izobraževanju širših krogov in ozaveščanju o različnih aktualnih tematikah, s katerimi se srečujemo v športu.

 

Celoten program si lahko ogledate TUKAJ

 

Na ŠPORTNI TRŽNICI bodo otroci lahko preizkusili različne športne rekvizite in izvedeli vse, kar jih zanima o določeni športni aktivnosti. Potekala bo v soboto, 14. 9. 2019.

 

Poleteli bodo lahko na mini Planici, plezali na postavljeni plezalni steni ali poskusili zadeti žogico v baseball kletki.  Vse to pod budnim očesom izkušenih trenerjev in pomočnikov.

 

Različni športni izvajalci bodo v središču Kranja postavili svoje stojnice, kjer boste lahko prejeli vse želene informacije o treningih, članarinah, itd. Sledili bodo tudi prikazi v živo na glavnem prireditvenem odru. Oglejte si predstavitev borilnih veščin, plesnih koreografij, nogometnih in drugih društev. Za vsakega se bo našlo nekaj! 

 

Na dan Športne tržnice lahko sodelujete tudi v nagradni igri »Podarimo brezplačno vadbo«., kjer lahko osvojite en mesec brezplačnega obiska želene vadbe.

 

 Prikaz borilnih veščin na Festivalu športa Kranj

 

 

Ljubezen do športa se začne z igro, česar se zavedamo tudi mi. Zato se še posebej veselimo MINI OLIMPIJADE, ki bo namenjena našim najmlajšim. V primeru dobrega vremena bo organizirana v torek, 10. 9. 2019.

Lansko leto je predstavljala odličen uspeh, saj so otroci iz Kranjskih vrtcev uživali v gibanju in igri z različnimi športnimi rekviziti. S pomočjo lepega vremena nam je uspelo ustvariti lepe spomine in pričarati navdušenje na otroške obraze!

 

Otroška olimpijada

 

 

V petek, 13. 9. 2019, bo organiziran ŠPORTNI DAN ZA UČENCE 3. RAZREDOV, kjer se bodo otroci prek igre in različnih demonstracij lahko preizkusili na raznovrstnih športnih poligonih. Za popestritev programa pa bo poskrbel lov za zakladom, ki vsako leto požanje veliko navdušenih pohval.

 

 

Izvajali bomo različne MERITVE IN TESTIRANJA, kjer boste lahko preverili svojo vzdržljivost in pripravljenost. V četrtek, 12. 9. 2019 bomo tako organizirali:

  • Cooperjev tekaški test,
  • Test hoje na 2 km,
  • Merjenje krvnega tlaka.

 

Spremljajte našo Facebook stran za ažurne informacije in točne datume posameznih aktivnosti!

 

Natančen program si lahko preberete TUKAJ.

 

Nazaj na seznam novic
Na vrh